Thuiskomen

Thuiskomen

bij God.

Vrede en blijdschap

ervaren, door schrijvend te

wandelen.

Wandelen

in je bestemming, ontdekkend

wie je bent

diep van

binnen. 

Thuiskomen doe je nadat je onderweg bent geweest. Ons leven is als een reis, waarin we verschillende paden lopen. Soms hebben we de neiging te rennen, op andere momenten dwalen we wat rond. Deze paden leiden ons diverse richtingen op. We léren van alles wat we meemaken. Is dat fijn? Nee, zeker niet altijd, maar het maakt ons tot wie we nu zijn. Het is vaak spannend om nieuwe ontdekkingen te doen en inzichten, soms verrassend en helder, te ontvangen.

Ik heb ontdekt dat schrijven voor mij is als wandelen op één van die paden. Het leert me iedere keer meer over wie ik ben. Het brengt me dichter bij mijn hart en daardoor ook dichter bij God, want Hij is mijn hart! Bij Hem ben ik thuis!

Naast schrijven schilder ik ook graag. Een combinatie van beide maken dat ik zowel intensief met kleur en materiaal bezig ben, als nadenk en in woorden probeer te vangen van wat ik in mijn schilderij wil uitbeelden.

Het schilderij op de voorpagina heb ik gemaakt n.a.v. een Haiku over een opstijgende zwaan. Voor mij brak er een nieuwe tijd aan, waarin ik mijn vertrouwde omgeving verliet, opsteeg en bekeek waar ik zou landen om een nieuw thuis te creëren.  Het was spannend en uitdagend, maar ik ben erg blij dat ik de sprong gewaagd heb.