Wie ben ik?

Laat ik me even voorstellen. Ik ben Margreet van de Kamp, getrouwd met Maas, moeder van vier getrouwde kinderen en oma van zeven prachtige kleinkinderen.

Het creatief dagboek schrijven heb ik een aantal jaar geleden ontdekt en sindsdien kan ik eigenlijk niet meer zonder. Ik ervaar zoveel bevrijding en rust door het schrijven. Ook heeft mijn contact met God een nieuwe dimensie gekregen. In de ochtend begin ik vaak met schrijven n.a.v. de dagtekst of een stukje dat ik lees en wat me niet loslaat. Mijn geloof is hierdoor sterker geworden en mijn vertrouwen in God groeit dagelijks.

Bezig zijn met schilderen vind ik ook heerlijk. Het kost me meer energie, maar ik geniet er volop van om met kleuren bezig te zijn. Mijn eigen stijl ontwikkelen dat is waar ik mee bezig ben. Ik zal naast de portretten die ik wil blijven maken, omdat mensen en m.n. kinderen mij blijven inspireren, ook een serie symbolische schilderijen maken die over mijn eigen leven gaan.