Wie ben ik?

Laat ik me even voorstellen. Ik ben Margreet van de Kamp, getrouwd met Maas, moeder van vier getrouwde kinderen en oma van zeven prachtige kleinkinderen.

Het creatief dagboek schrijven heb ik een aantal jaar geleden ontdekt en sindsdien kan ik eigenlijk niet meer zonder. Ik ervaar zoveel bevrijding en rust door het schrijven. Ook heeft mijn contact met God een nieuwe dimensie gekregen. In de ochtend begin ik vaak met schrijven n.a.v. de dagtekst of een stukje dat ik lees en wat me niet loslaat. Mijn geloof is hierdoor sterker geworden en mijn vertrouwen in God groeit dagelijks.

De passie die ik t.a.v. het schrijven ervaar, wil ik graag delen. Daarom heb ik een training gevolgd om ook anderen te leren hoe schrijven helpt om meer over jezelf te ontdekken. Het is als een weg die je inslaat om nieuwe ervaringen op te doen, of vroegere ervaringen in een nieuw licht te brengen.

Mijn grootste passie is om anderen te laten weten hoe God deel wil uitmaken van hun leven, in een relatie met Hem. Hij houdt onvoorwaardelijk van mensen en wil graag dat ze dát ontdekken en bij Hem thuis zullen komen. en